De Blue Berry heeft een vaste ligplaats in Marina Port Zélande, één van Nederlands mooiste en modernste jachthavens. De haven is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer.

Als u met de auto naar de Marina komt, volg dan één van deze routes.

 • Uit de richting Rotterdam / Ouddorp
  U volgt de N57 richting Scharendijke/Zierikzee. Daarna neemt u op de Brouwersdam de afslag Kabbelaarsbank/Port Zélande. Vervolgens neemt u de tweede afslag naar links. Aan uw linkerhand vindt u het parkeerterrein, rechts ziet u de haven.
 • Uit de richting Zierikzee
  U volgt de N57 richting Renesse/Scharendijke/Rotterdam. Daarna neemt u op de Brouwersdam de afslag Kabbelaarsbank/Port Zélande. Vervolgens neemt u de tweede afslag naar links. Aan uw linkerhand vindt u het parkeerterrein, rechts ziet u de haven.

Wilt u meer route-informatie naar Marina Port Zélande, kijk dan ook eens op www.bproute.nl De postcode is 3253 ME.

 

Met het openbaar vervoer naar de Marina? Dat kan ook! Op nog geen vijf minuten lopen van de haven is een bushalte. U komt er door één van de onderstaande routes te volgen.

 • Uit de richting Zierikzee
  Vanaf het busstation van Zierikzee neemt u buslijn 134 richting Renesse/Westerschouwen. Op het Transferium in Renesse stapt u over op buslijn 104 richting Hellevoetsluis. Vervolgens stapt u uit bij de halte Port Zélande. De totale reistijd vanaf Zierikzee is ongeveer 47 minuten.
 • Uit de richting Rotterdam
  In Rotterdam neemt u de metro richting Spijkenisse (Erasmuslijn).
  Bij metrostation Spijkenisse stapt u uit en neemt u buslijn 104 richting Hellevoetsluis (Kickersbloem). Daarna stapt u over op
  buslijn 104 richting Renesse. U stapt uit bij de halte Port Zélande. Uw reistijd is ongeveer 2 uur.

Komt u vanuit een andere richting of wilt u meer informatie willen over vertrek- en aankomsttijden, bel dan het informatienummer voor het openbaar vervoer 0900 9292 of kijk op www.9292ov.nl